Oppsummering 2022

Med en vekst i omsetning på rundt 48% fra 2021, så avslutter vi året 2022 og er veldig godt fornøyde. Først og fremst for at vi har tilført våre kunder gode produkter som igjen har skapt vekst og lønnsomhet for dem.

Dagens Næringsliv gir oss også i 2022 «Gaselle tittel» og det er stimulerende for selskapet. Våre vekst planer er også sterke fremover.

Nora Foods åpnet sitt nye kontor i Toronto Canada i 2022 og er dermed også nærmere et veldig stort og spennende marked innen Sea Food. Vi vil presentere oss for dette markedet i 2023.

Vi er meget positive nytt og spennende år, og ikke minst å presentere for gamle og nye kunder våre nye konsepter vi har utarbeidet i løpet av 2022. Våre nye konsepter er kvalitets produkter som både skaper vekst og lønnsomhet for våre kunder.

I begynnelsen av 2023 vil vi presentere våre nye nettsider og vi vil også bli mer aktive på sosiale medier slik at alle kan bli enda litt mer kjent med vårt internasjonale selskap med spesialisering på Sea Food og andre spennende næringsmiddel produkter.

Du finner hos i
Norge
Belgia
Canada
Vietnam

Organisasjonsnummer
984 242 891
Copyright © 2022 Nora Foods - All rights reserved
Laget av BK.no