Litt om oss

Nora Foods er et Innkjøp, innkjøp-, import-, eksport- og innovasjonsselskap med lang og god handelserfaring fra hele verden. I over 30 år har vi drevet utenlandsk handelsvirksomhet.

Råvarer med riktig kvalitet – sikkerhet i alle ledd – kunnskap og stor internasjonal handelserfaring gjør oss til en trygg, god og spennende samarbeidspartner.

Vi stiller krav til sertifiseringer hos den enkelte produsent, hvor etisk handel og bærekraftig produksjon er vesentlig for vårt samarbeid. Vi arbeider med 20 ulike land og er tilstede der produksjonen foregår.

Sjømat, skalldyr, spennende spesialiteter og innovative kjøtt produkter er våre hovedvaregrupper.

Finansiering og aktiv bearbeidelse av råvarer med nedsatt toll er et av våre siste satsningsområder.

Velkommen til samarbeid med Nora Foods. Det er en glede å kunne samarbeide med dyktige medarbeidere verden rundt for å fremskaffe sjømat og andre produkter av høy kvalitet.
Til våre kunder tilbyr vi finansielle løsninger innen logistikk og lager, samt
produktutvikling i samarbeid med våre kunder

Nora Foods har hovedkontor i Norge og utenlandskontorer i Toronto, Brüssel og Vietnam. Vårt kontor i Brüssel er knutepunktet for vår logistikk i hele verden.

Vi har samarbeid med produsenter i 20 land. Vi tilbyr våre kunder de beste råvarer til konkurransedyktige priser basert på etisk handel med et bærekraftig fiskeri og landbruk samt et verdisyn som tar vare på miljøet og menneskene i produksjonen.

Partnere / produsenter som produserer for oss, er sertifisert etter de strengeste regler, alle er EU godkjente produsenter.

Vi ønsker også å kunne gi utenlandske leverandører  adgang til våre markeder og, vi har stor innsikt i toll og tollnedsettelser, opprinnelse, frihandelskvoter og myndighetskrav.

Du finner hos i
Norge
Belgia
Canada
Vietnam

Organisasjonsnummer
984 242 891
Copyright © 2022 Nora Foods - All rights reserved
Laget av BK.no